Transparent
Inloggen
Sluiten

Moisander over gele kaarten: 'in de kleedkamer noemen ze me al Van Bommel'

7 maart 2013 18:43

In een interview met ELF laat Niklas Moisander blijken kritisch te zijn over zijn eigen spel het eerste jaar bij Ajax. Hij was niet tevreden over zijn eerste periode en is nu vooral niet blij met het aantal gele kaarten dat hij al op zijn naam heeft staan. "Ik verzamel veel te veel kaarten, dat is niet goed. Soms is het onhandigheid, soms moet ik corrigeren. Dan móét en zal ik die tegenstoot eruit halen. Dat is een stukje trots. In de kleedkamer beginnen ze me al Van Bommel te noemen… Ik zou mezelf wel voor mijn kop kunnen slaan als ik straks PSV-uit mis vanwege een zevende of negende gele kaart. Maar we spelen nu eenmaal met veel risico."

Moisander laat zich ook uit over het feit dat hij eigenlijk perfect past in Amsterdam. "Eigenlijk ben ik geschapen voor het spel van Ajax. Dat heeft voordelen én nadelen, hoe gek dat ook klinkt. Sören Lerby, mijn zaakwaarnemer, zei eens tegen mij: 'jij bent moeilijk te verkopen, want je past alleen bij Ajax en een paar andere Nederlandse clubs'."

Meer: ELF




Tags

moisander bommel corrigeren geschapen lerby niklas onhandigheid soren tegenstoot verzamel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht