Transparent
Inloggen
Sluiten

Vice-premier Rusland op bezoek op de Toekomst

6 maart 2013 18:39 - Ajax.nl

De Russische vice-premier Arkady Dvorkovich heeft woensdag een bezoek aan de Ajax-training gebracht. De hoogwaardigheidsbekleder was in Amsterdam in het kader van het WK 2018 dat in Rusland wordt gehouden. Na zijn bliksembezoek aan de Toekomst had hij nog een afspraak in de Amsterdam ArenA.

Dvorkovich (40) kreeg op de Toekomst een Ajax-tenue overhandigd van ArenA-directeur Henk Markerink. Gehuld in Ajax-shirt met rugnummer 26 trapte hij zelfs nog even een balletje op de Toekomst met Frank en Ronald de Boer. Bij zijn vertrek uit de ArenA liep hij even later ook nog directeur marketing Edwin van der Sar tegen het lijf.

De Russische voetbalfan was duidelijk verguld met de bijzondere ontmoetingen bij Ajax. Na zijn visite aan de ArenA ging Dvorkovich ook nog bij de Hermitage in Amsterdam langs.

Meer op Ajax.nl




Tags

arena dvorkovich rusland arkady balletje bliksembezoek boer gehuld hermitage hoogwaardigheidsbekleder kader lijf markerink marketing overhandigd sar tenue trapte verguld visite voetbalfan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs henderson hlynsson jong kiki klaiber liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht