Transparent
Inloggen
Sluiten

Norwich verheugt zich op jubileumduel tegen Ajax

26 juli 2002 23:02

Verslaggever: M

Ajax speelt zaterdagmiddag (16:00 uur) zijn tweede en laatste vriendschappelijke wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in Groot-Brittanie. De Amsterdammers zijn te gast op Carrow Road (capaciteit: 21,468), de thuisbasis van Norwich City dat uitkomt in de First Division in Engeland. 'The Canaries' zoals de bijnaam luidt van Norwich City vieren dit jaar hun 100-jarig bestaan ('Centenary'). Het duel staat dan helemaal in het teken van het jubileum.

De club en haar supporters kijken al dagen uit naar de jubileumwedstrijd tegen 'The Dutch Giants'. 'We verheugen ons op zaterdag', aldus de commercieel directeur van Norwich op de Officiele website van de club. 'Het wordt een zeer bijzondere dag voor Norwich City. Het is een eer om een van de beste clubs in Europa, met aan het hoofd 2 geweldige Nederlandse oud-voetballers Ronald Koeman en Ruud Krol, hier te verwelkomen en tevens een passende wijze om het jubileum te vieren'.

Ook de manager van Norwich City, Nigel Worthington, vindt het een prachtig affiche. 'Dit is geen gewone vriendschappelijke wedstrijd. Voor ons is dit een prachtig duel, de Nederlandse kampioen komt immers naar Carrow Road!. Het is een mooie kans voor ons om te zien welke kwaliteiten Europese topspelers nu bezitten en naar welke kwaliteiten wij moeten streven. Het is een goede test voor ons. Ik hoop dat we een goede prestatie kunnen neerzetten en trots op onszelf kunnen zijn', aldus de hoofd-coach.

Meer op




Tags

norwich carrow jubileumduel road verheugt affiche bezitten brittanie canaries capaciteit centenary division dutch eer engeland gewone giants jarig jubileumwedstrijd koeman krol nigel thuisbasis verheugen worthington

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht