Transparent
Inloggen
Sluiten

Bergkamp: zeer vereerd met standbeeld

27 februari 2013 23:29 - Sport-Promotion.nl

Vandaag kwam in Britse media naar buiten dat Arsenal bezig is met een standbeeld voor Dennis Bergkamp. Op de website van zijn zaakwaarnemer bevestigt Bergkamp het initiatief. Arsenal deze zomer worden onthuld. Een exacte datum is echter nog niet geprikt. "Ik was al enige tijd op de hoogte van dit initiatief. Ik voel me zeer vereerd dat er van mij een standbeeld wordt gemaakt."

"Natuurlijk zal ik proberen bij de onthulling aanwezig te zijn, maar wanneer dat precies zal zijn, is nog niet bekend." De datum zal, uiteraard met inachtnemingen van zijn verplichtingen bij Ajax, over enige tijd door Arsenal wereldkundig worden gemaakt. Een woordvoerder van de club voegde eraan toe: "We zijn blij dat we binnenkort een vierde standbeeld kunnen toevoegen aan de drie die er nu al staan (Henry, Adams en Chapman)."

Voor het beeld is een karakteristieke actie van de spits gebruikt. Hij hangt in de lucht, met één been vooruit, en hij controleert de bal met de punt van de schoen. Het is een moment uit de wedstrijd van Arsenal tegen Newcastle United in 2003.

Meer op Sport-Promotion.nl




Tags

arsenal bergkamp adams chapman geprikt henry inachtnemingen lucht newcastle onthulling schoen voegde wereldkundig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo buffon contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper