Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek vol lof over Ajax: 'ze zijn echt aan een goed seizoen bezig'

26 februari 2013 22:22 - AZ.nl

Gertjan Verbeek was in de persconferentie in aanloop naar de halve finale tussen Ajax en AZ vol lof over Ajax. Volgens de coach van AZ is Ajax duidelijk de favoriet in de halve finale. Verbeek: "Tegen Roda en ADO is Ajax heel ongelukkig geweest. Op een gegeven moment speelden ze meer tegen zichzelf. Als Ajax nog tien keer thuis tegen ADO speelt, winnen ze negen keer. Ajax is nu echt aan een goed seizoen bezig. De jaren hiervoor speelden ze minder goed, al werden ze toen wel kampioen. Tegen ons is Ajax duidelijk de favoriet. Het is de ploeg in vorm. Wij zijn een ploeg in opbouw, die het dit seizoen moeilijk heeft."

Verbeek: “AZ dit seizoen niet sterk in het ombuigen van een achterstand. Dan verlamt het bij ons. En we kunnen nu niet meer blijven roepen dat we voetballend beter zijn dan onze tegenstanders. De spelers moeten in de gaten krijgen dat het zo niet langer kan. We hebben in de competitie nog maar tien wedstrijden om er nog wat van te maken. Winnen we van Ajax, dan geeft dat ons zelfvertrouwen een enorme boost.”

Meer op AZ.nl




Tags

verbeek ado gertjan ombuigen opbouw roda verlamt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid