Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: ook winnen om te voorkomen dat AZ voordeel heeft bij verlies tegen PSV

26 februari 2013 22:09

Woensdag komt een gedreven AZ aan de aftrap in de driekwart gevulde Amsterdam ArenA, is de verwachting van trainer Frank de Boer. Maar ook Ajax heeft er groot belang bij dat AZ de finale niet haalt. Want mocht AZ daarin verliezen van PSV – dat woensdag ten koste van PEC Zwolle de finale hoopt te halen - dan kunnen de Alkmaarders er baat bij hebben dat PSV kampioen wordt. ,,Ook daarom moeten we voorkomen dat ze de finale halen. Maar de beker kan het seizoen van AZ goedmaken. Wij zullen er alles aan doen om dat te voorkomen. Ik verwacht niet dat AZ hun spelopvatting zal veranderen. Zij domineren bijna altijd. Ik vind het goed dat ze vasthouden aan hun filosofie. Het is meer dat, net als bij ons, het laatste zetje ontbreekt.”




Tags

boer aftrap arena domineren driekwart gevulde goedmaken pec spelopvatting zetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper