Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: teleurstelling nog niet gezakt, eigen fans kunnen ons zondag extra 'push' geven

22 februari 2013 23:03 - Ajax.nl

De teleurstelling over de uitschakeling overheerste vrijdagmiddag nog wel even bij Frank de Boer. Koud terug in Amsterdam deed hij zijn verhaal voorafgaand aan de uitlooptraining. "De teleurstelling is nog niet gezakt. Dat komt omdat we voor het eerst dit seizoen echt iets verloren hebben. We zijn zeer onnodig uitgeschakeld. Het is een dure les geweest. Nu moeten we ons focussen op de twee overgebleven nationale doelen: het kampioenschap en de beker."

"Ik ben blij dat we dit weekend een thuiswedstrijd spelen. De spelers zitten nu even in een teleurstelling en dan is het altijd lastiger als je een paar dagen later naar een klein stadion met fanatiek publiek van de tegenstander moet. Thuis in een volle ArenA kunnen onze eigen fans de ploeg een extra ‘push’ geven. Met behulp van onze supporters kunnen we tegen ADO een goed resultaat neerzetten en weer verder vooruit kijken.”

Meer op Ajax.nl




Tags

boer push ado arena fanatiek les overheerste uitlooptraining

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal