Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'Bij vlagen speelden we fantastisch'

14 februari 2013 21:40

Frank de Boer was na afloop voor de camera van Eredivisie Live tevreden over zijn ploeg. "Je wilt in ieder geval de nul houden, dat is heel belangrijk Europees. Ik vond ons het eerste half uur heel goed spelen. Maar ik moet ook een compliment voor Steaua geven. Die durfden druk naar voren te zetten en dat hielden ze nog vol ook. Ik dacht dat dat na 60 minuten wel over zou zijn. Daarnaast probeerden ze er ook nog voetballend uit te komen. Als wij niet in goede doen waren we geweest, hadden we een heel moeilijke avond gehad. Complimenten aan hen."

"Maar ook aan ons. Ik denk dat we bij vlagen echt fantastisch voetbal hebben laten zien. Met de 2-0 zijn we zeer tevreden. Hiermee kunnen we met goed gevoel naar Boekarest. Al zullen we daar weer net zo geconcentreerd moeten spelen als vandaag. Want zij hebben ook hun mogelijkheden gehad."

De Ajax coach wvond dat zowel Vermeer als Cillessen erg goed had staan keeper. "Jasper natuurlijk met twee cruciale reddingen. Complimenten voor hem, maar dat geldt voor de hele ploeg. Ik had alleen Cuenca en Sigthorsson eerder willen wisselen. Door de blessure van Vermeer ging dat niet. Gelukkig hebben ze het zo te zien goed doorstaan."




Tags

boer vlagen vermeer boekarest cuenca durfden eredivisie geconcentreerd sigthorsson steaua wvond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam