Transparent
Inloggen
Sluiten

Sikora de nieuwe nr 27 van Ajax

22 juli 2002 11:07

Verslaggever: RvN

Victor Sikora is vanmorgen in de Arena gepresenteerd als nieuwste aanwinst van Ajax. Daarmee ging de grootste wens van Ronald Koeman deze zomer in vervulling. De linkeraanvaller zal dit seizoen het shirt met nummer 27 dragen. De eerste 25 nummers waren inmiddels al vergeven. Op de persconferentie werd uiteraard zeer uitgebreid stilgestaan bij de soap die zich de afgelopen maanden afspeelde rond Sikora. Om aan al die onzekerheid een einde te maken werden de handtekeningen op de persconferentie definitief gezet.

'Alles is gelukkig op zijn pootjes terecht gekomen, want Ajax is altijd mijn eerste keus geweest. Ik ben nu bij de club waar ik wil zijn' aldus Sikora op de persconferentie.

Na afloop van de persconferentie haaste Victor Sikora zich naar het trainingsveld, alwaar hij onder grote belangstelling zijn eerste stappen zette in dienst van Ajax.

Meer op




Tags

sikora afspeelde alwaar arena haaste handtekeningen koeman linkeraanvaller onzekerheid pootjes soap vervulling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos