Transparent
Inloggen
Sluiten

Coach Steaua: centraal achterin is Ajax kwetsbaar

13 februari 2013 21:10

De coach van Steaua Boekarest laat weten een duidelijk beeld te hebben van de sterkten en zwakten van Ajax. De ploeg van Frank de Boer is in zijn ogen aanvallend goed maar verdedigend kwetsbaar. Vooral via de counter kunnen de Amsterdammers in de problemen komen. "Centraal achterin is Ajax het zwakst, dat hebben we de afgelopen wedstrijden wel gezien. Daar liggen onze kansen. Als de ploeg over de middenlijn komt, is het echter een zeer gevaarlijk elftal."

De coach van Steaua heeft het lastiger met zijn eigen elftal. Het team kent een hele matige oefenreeks in aanloop naar het duel tegen Ajax. "We hebben mentale problemen. Het duurt allemaal erg lang en de spelers hebben hun focus verloren. Zij hebben dit jaar al zes of zeven wedstrijden gespeeld, wij alleen wat oefenwedstrijden."




Tags

steaua kwetsbaar boekarest boer counter middenlijn oefenreeks sterkten zwakst zwakten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos