Transparent
Inloggen
Sluiten

Coach Steaua: centraal achterin is Ajax kwetsbaar

13 februari 2013 21:10

De coach van Steaua Boekarest laat weten een duidelijk beeld te hebben van de sterkten en zwakten van Ajax. De ploeg van Frank de Boer is in zijn ogen aanvallend goed maar verdedigend kwetsbaar. Vooral via de counter kunnen de Amsterdammers in de problemen komen. "Centraal achterin is Ajax het zwakst, dat hebben we de afgelopen wedstrijden wel gezien. Daar liggen onze kansen. Als de ploeg over de middenlijn komt, is het echter een zeer gevaarlijk elftal."

De coach van Steaua heeft het lastiger met zijn eigen elftal. Het team kent een hele matige oefenreeks in aanloop naar het duel tegen Ajax. "We hebben mentale problemen. Het duurt allemaal erg lang en de spelers hebben hun focus verloren. Zij hebben dit jaar al zes of zeven wedstrijden gespeeld, wij alleen wat oefenwedstrijden."




Tags

steaua kwetsbaar boekarest boer counter middenlijn oefenreeks sterkten zwakst zwakten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal