Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: "ik denk dat wij de favoriet zijn"

13 februari 2013 15:31 - Ajax.nl

Ajax treft donderdag in het kader van de Europa League Steaua Boekarest. De tegenstander speelde sinds 10 december 2012 geen competitiewedstrijd meer. "Het is afwachten, maar die situatie lijkt me niet ideaal voor een ploeg", zo stelde De Boer tijdens de persconferentie. "Het kan een voordeel zijn dat wij ritme in de benen hebben. Aan de andere kant kunnen zij mentaal en fris van start gaan. Ik denk dat wij favoriet in eigen stadion moeten zijn. Maar laten we kijken hoe het in het eerste duel uitwerkt. En hoe de verhoudingen zijn. Na de eerste wedstrijd kan je pas zeggen wie de favoriet is, wie het beste voetbal speelt."

"Steaua heeft een aardig elftal, waarin een paar goed spelers lopen. Het zegt genoeg dat Steaua momenteel met tien punten voorsprong koploper is in de Roemeense competitie. Ze hebben een mooie selectie. Steaua speelt meestal in een 4-3-3-opstelling."

Meer op Ajax.nl




Tags

steaua boer boekarest kader uitwerkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal