Transparent
Inloggen
Sluiten

Victor Sikora tekent vierjarig contract bij Ajax

21 juli 2002 23:18 - www.ajax.nl

Verslaggever: P

Na een lange periode vol verwarring en onzekerheid is het toch zover: Ajax heeft international Viktor Sikora (DVV Roda, Go ahead Eagles en Vitesse) in de gelederen opgenomen voor een periode van vier jaar. Omtrent de transfersom zijn geen nadere mededelingen gedaan. De nieuwe Ajacied zal morgen om 9.45 uur aan de media in de perskamer van de Amsterdam ArenA voorgesteld worden.

Op de offici?le Ajax-site toonde Algemeen Directeur Arie van der Eijden zich in zijn nopjes met de aankoop: "Ik heb niet alleen met de wensen van de technische staf te maken, maar ik moet in de huidige situatie ook waken over de continu?teit van de club," aldus algemeen directeur Arie van Eijden. "De bomen groeien niet meer tot in de hemel. Daarom ben ik uitermate blij dat het toch gelukt is Victor Sikora naar Ajax te halen."

Morgen zal de Deventenaar zich bij de selectie voegen. Sikora zel eveneens meegaan naar het trainigskamp in het verenigd Koninkrijk. Wellicht maakt hij zijn debuut voor Ajax in de oefenwedstrijd die aanstaande woensdag in Glasgow tegen Celtic gespeeld zal worden.

Leden van Ajax Netwerk kunnen vanaf heden dus ook Victor Sikora opnemen in hun favoriete opstelling, om te laten blijken of de laatste aankoop van Ajax een plaats bij de eerste elf verdient.

Meer op www.ajax.nl




Tags

sikora eijden vierjarig arena celtic deventenaar dvv eagles glasgow hemel koninkrijk mededelingen meegaan nadere nopjes onzekerheid perskamer roda teit trainigskamp verwarring viktor vitesse zel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos