Transparent
Inloggen
Sluiten

Roep om terugkeer Poulsen bij Deens nationale elftal steeds groter

10 februari 2013 22:15

De roep in Denemarken om Christian Poulsen te verleiden tot een terugkeer bij het nationale elftal wordt steeds groter. Poulsen had bij zijn komst naar Ajax afscheid genomen van het nationale elftal om zich volledig te richten op Ajax. Sindsdien ontbreekt het de Denen aan balans op het middenveld. De roep was er al geruime tijd Afgelopen week verloren ze met 3-0 van Macedonië, waarna de discussie echt goed losbrak.

Bondscoach Morten Olsen wilde niet ingaan op alle mediavragen over Poulsen, maar wees het ook niet op voorhand af. 'Er zijn verschillende opties om het tij te keren. Natuurlijk hangt hem allemaal af van welke spelers er beschikbaar zijn. Ik wil hier nu geen spelers op voorhand afwijzen, maar ik ga niet reageren op individuele spelers,' aldus een afhoudende Olsen.
Tags

poulsen olsen voorhand afhoudende afwijzen denemarken losbrak macedonie mediavragen morten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis bergwijn boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst