Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: Blind heeft het heel verdienstelijk gedaan bij Oranje

8 februari 2013 23:28

Frank de Boer is tevreden over het optreden van Daley Blind in Oranje woensdag. "Daley heeft het heel verdienstelijk gedaan en hij liet zien dat hij er klaar voor was om bij Oranje te spelen. Hij kon de stijgende lijn doortrekken die hij bij Ajax had ingezet", vertelde De Boer tegen NUSport.nl.

Ook voor Kenneth Vermeer, die de hele wedstrijd op de bank bleef, ziet hij kansen. "Kenneth moet zijn kans grijpen als hij die krijgt. Hij heeft natuurlijk met veel concurrentie te maken: Tim Krul, Michel Vorm, Piet Velthuizen en natuurlijk Maarten Stekelenburg, hoewel die nu wat minder aan spelen toe komt bij zijn club. Kenneth moet achter Stekelenburg en Krul met de rest uitmaken wie er derde keeper wordt van Oranje. Hij speelt in elk geval wekelijks. Dat is in zijn voordeel."




Tags

oranje boer blind verdienstelijk krul stekelenburg michel stijgende tim velthuizen vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper