Ajax verslaat met Emmen met 0-8

20 juli 2002 20:31 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: RvN

Ajax heeft vanavond in een vriendschappelijke wedstrijd in Veenoord Emmen met 0-8 verslagen. De Joegoslaaf Ognjenovic die op stage is, stond in de basis en scoorde direct het eerste doelpunt. Nog voor rust liep Ajax verder uit naar 0-3 door doelpunten van Trabelsi en Van der Meyde. In de tweede helft scoorden Trabelsi en Ognjenovic elk hun tweede. De acht werden vervolgens volgemaakt door Pasanen en twee keer Chivu (de eerste via een penalty).

Stekelenburg, Trabelsi, Bergdolmo ('55 Pasanen), Yakubu ('55 Chivu), Maxwell ('46 O'Brien), Winter ('55 Van Halst), Van der Vaart ('55 Seedorf), Witschge, Van der Meyde, Mido ('46 Machlas) en Ognjenovic ('55 Wamberto).