Transparent
Inloggen
Sluiten

Cuenca" 'trots op deel uit te mogen maken van Ajax-familie'

4 februari 2013 07:06

"Ik ben er trots op deel te mogen uitmaken van de Ajax-familie", zei Isaac Cuenca op het vliegveld tegenover De Telegraaf. "Kijk, twee shirts, een trui en een jas. Laat de kou maar komen."

"Ik ben heel blij om hier te zijn. Ik kon naar veel andere clubs, maar Ajax speelt 4-3-3, op een manier die aan FC Barcelona doet denken. De filosofie is hetzelfde. En de aanwezigheid van de oud-FC Barcelona-spelers Frank de Boer en Marc Overmars speelde een grote rol. Zij kenden me goed en wilden me heel graag huren," aldus Cuenca (spreek uit als 'Koewinka').

De Spanjaard weet al welk nummer hij vandaag krijgt toebedeeld. „Twee nummers eigenlijk. En dat is wel speciaal. In de competitie en beker speel ik met nummer 11, in de Europa League met nummer 28, omdat 11 al door iemand anders (Lorenzo Ebecilio, red.) is gebruikt. Om eerlijk te zijn, vind ik 11 wel mooier.”




Tags

cuenca barcelona aanwezigheid boer ebecilio isaac jas koewinka kou lorenzo overmars telegraaf toebedeeld trui vliegveld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal