Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax zaterdag tegen Emmen

19 juli 2002 15:06

Verslaggever: RvN

Na de teleurstellende wedstrijd tegen Haarlem speelt Ajax zaterdag opnieuw tegen een club uit de eerste divisie, dit keer de BVO Emmen. De wedstrijd die in Veenoord gespeeld zal worden, begint om 18.30 uur. De wedstrijd is nog niet uitverkocht. In deze wedstrijd zal Ognjenovic opnieuw de kans krijgen om te bewijzen dat hij een toegevoegde waarde voor de selectie zou zijn. De Joegoslaaf is transfervrij en is een optie sinds de transfer van Victor Sikora definitief afketste.

Ajax speelde in het verleden opmerkelijk genoeg slechts eenmaal tegen Emmen. Dat was het geval in 1986 toen Emmen nipt met 0-1 verslagen werd. De Supportersvereniging van Emmen blikt op haar internetsite terug naar die wedstrijd die 'ontsierd' werd door een shirtjes-incident.

Meer op




Tags

emmen bvo internetsite joegoslaaf nipt ognjenovic ontsierd opmerkelijk shirtjes sikora supportersvereniging veenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper