Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verslaat kleine broer Haarlem met 0-1

17 juli 2002 19:36

Verslaggever: RvN

Ajax heeft de vriendschappelijke wedstrijdtegen Haarlem met 0-1 gewonnen. Na een kwartier spelen zorgde Zlatan Ibrahimovic voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Het was eigenlijk de gehele wedstrijd eenrichtingsverkeer richting het doel van Haarlem. Wamberto schoot al in de beginfase op de paal. Zlatan miste in het vervolg van de eerste helft diverse goede kansen op meer doelpunten.

Ronald Koeman wisselde in de rust alleen van keeper. In de tweede helft verving Stekelenburg de Roemeense doelman Lobont. In de tweede helft zakte Ajax vervolgens ver weg. Er waren nauwelijks wapenfeiten en goede kansen te noteren voor de Amsterdammers.

Een half uur voor tijd wisselde Koeman zijn hele elftal op de al ingevallen Stekelenburg en De Cler na. De laatste speelde als enige de gehele wedstrijd. Een van de invallers was de Joegoslaaf Ogjnenovic. Hij kon in de zwakke slotfase zich ook niet aan het niveau onttrekken.

Ronald Koeman begon de wedstrijd met de volgende basiself begonnen: Lobont, Trabelsi, Pasanen, Chivu, De Cler, Van Halst, Seedorf, Maxwell, Ikedia, Zlatan, Wamberto.

Na een uur spelen stonden de volgende 11 in het veld:
Stekelenburg, Yakubu, Bergdolmo, Galasek, De Cler, Van der Gun, Winter, Witschge, Van der Meyde, Machlas, Ognjenovic

Meer op




Tags

cler koeman stekelenburg zlatan lobont wamberto basiself beginfase bergdolmo chivu galasek halst ibrahimovic ikedia joegoslaaf machlas maxwell meyde noteren ogjnenovic ognjenovic pasanen seedorf trabelsi wapenfeiten wedstrijdtegen witschge yakubu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper