Transparent
Inloggen
Sluiten

Eriksen heeft geen haast met beslissing over aanbieding Ajax

25 januari 2013 18:16 - NUsport.nl

Tegenover NUsport laat Christian Eriksen weten geen haast te hebben om een beslissing te nemen over de aanbieding van Ajax om zijn contract te verlengen. "Zoals altijd heb ik geen haast om te tekenen. Er staat wel een afspraak met mijn zaakwaarnemer en Ajax gepland, maar ik heb geen idee wanneer. Ik zou het zonde vinden om hier over anderhalf jaar gratis weg te lopen zonder iets aan Ajax te geven. Maar ik heb nog niet gereageerd op het voorstel, gewoon rustig aan."

De Boer hoopt dat Eriksen nog twee seizoenen wil blijven, zo liet de Ajax coach weten tijdens de persconferentie. "Als hij nog twee jaar langer blijft is hij 23 en dat is een mooie leeftijd om de grote stap te maken. We praten al langer met hem, maar hij neemt de tijd voor zijn besluit en zal dat voor het einde van het seizoen nemen. Het is een slimme jongen, dus hij komt er wel uit. Natuurlijk willen we dat hij blijft, maar het is zijn keuze."

De Boer verwacht dat het spelen van Champions League volgend seizoen een belangrijke factor zal zijn voor Eriksen. "Van dat soort zaken hangt het af. En van het team, blijven we samen of gaan er meer mensen vertrekken?"

Meer op NUsport.nl




Tags

eriksen haast boer factor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tadic tahirovic taylor vos