Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman leert veel van trainingskamp; wil groep terugbrengen naar 22 spelers

15 juli 2002 13:20

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet op het einde van het trainingskamp in De Lutte voor de camera's van AT5 weten veel geleerd te hebben van de afgelopen periode. Uit de trainingen en oefenwedstrijden kon hij genoeg informatie halen over zijn elftal en de individuele spelers. Hij liet weten langzaam maar zeker steeds meer duidelijkheid te krijgen over de spelers die in aanmerking komen voor een basisplaats en voor de selectie.

Hij wil de selectie over zo'n twee weken voor het Amsterdam Tournament nog steeds terugbrengen tot zo'n 22 man, al wilde hij zich daar niet op laten vastpinnen. 'Want er kunnen nog blessures ontstaan, spelers kunnen zich opvallend ontwikkelen en wellicht gaat er nog wel een speler weg' aldus Koeman.

Koeman had na het trainingskamp veel lof voor de ontwikkeling van het jonge talent Seedorf. 'Je ziet dat hij een stapje verder is, het gaat hem steeds makkelijker af'. Minder tevreden was hij over de prestaties van Mido en Van der Meyde die het volgens Koeman aan het slot van trainingskamp lieten afweten.

Meer op




Tags

koeman trainingskamp terugbrengen lutte meyde mido seedorf slot tournament vastpinnen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht