Transparent
Inloggen
Sluiten

Maher: 'Ajax zou zeker geen straf zijn, integendeel. Maar ik heb nog niets gehoord'

16 januari 2013 09:32

Adam Maher spreekt zich in De Telegraaf openlijk luid en duidelijk uit voor een tussentijdse transfer naar PSV. De middenvelder wordt in de wandelgangen ook genoemd bij Ajax als mogelijke opvolger van Christian Eriksen. Daar wil hij echter niet op wachten.

'Waarom wacht je niet tot juli? Dan heb je wellicht de keuze tussen PSV én Ajax zo stelt De Telegraaf de vraag aan de middenvelder. "Dat is een goede vraag, maar dan ben ik weer een half jaar verder. Van de PSV’ers heb ik enthousiaste verhalen over de club gehoord. Ajax zou zeker geen straf zijn, integendeel, is ook een topclub en in Amsterdam bij me om de hoek. Maar ik heb nog niets gehoord. Dus zeg ik nu: PSV."




Tags

integendeel maher telegraaf enthousiaste eriksen wandelgangen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper