Transparent
Inloggen
Sluiten

De Jong: 'Ik zou wel naar de Bundesliga willen'

11 januari 2013 18:04

In het blad NUsport laat aanvoerder Siem de Jong weten dat hij voor komende zomer openstaat voor een transfer. Hij ziet vooral de Bundesliga wil zitten. "Ik heb een contract dat na de zomer nog twee jaar doorloopt, dus ik ben er niet heel erg mee bezig. Ik wil dit jaar eerst prijzen pakken met Ajax en dan zien we wel verder."

"Ik hoef niet per se weg, maar als er iets voorbij komt is het wel een optie. Ik heb me de afgelopen twee jaar ontwikkeld. Ik heb veel geleerd van Jan Vertonghen, André Ooijer en Theo Janssen. Nu ben ik aanvoerder en ben ik heel erg betrokken bij wat er gebeurt in het team. De rol die ik heb gekregen van de trainers is goed voor mij. Het heeft me als voetballer en als mens positief veranderd."

"Ik zou wel naar de Duitse competitie willen. Daar heb ik een goed gevoel bij. Ik weet niet precies waarom, maar dat lijkt me wel wat voor mij. Misschien ook omdat mijn broer Luuk daar speelt."

Lees het gehele interview met Siem de Jong in NUsport




Tags

jong bundesliga blad janssen ooijer vertonghen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper