Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'geld is niet het allerbelangrijkste, we zijn bij Ajax met iets moois bezig'

24 december 2012 07:23

Frank de Boer laat in De Telegraaf weten geen seconde getwijfeld te hebben over de aanbieding van zes miljoen euro netto van Spartak Moskou. "Bij Ajax heb ik elke dag plezier. Mede doordat we grote stappen maken. En ook mijn familie speelt een rol in mijn beslissing. Ik heb drie mooie dochters en een prachtige vrouw. Ze heeft een eigen winkel, waar ze veel energie en plezier vindt. Moet ik dan tegen mijn gezin zeggen ‘We gaan naar Rusland’? Niet dus. Geld is niet het allerbelangrijkste.”

"Zes miljoen euro netto per jaar bij Spartak is veel geld; daar moet ik bij Ajax heel wat jaren voor werken. Ik heb echter geen seconde getwijfeld. Natuurlijk moet je ook in de positie zijn om dit te kunnen doen, maar dat ben ik. We zijn bij Ajax met iets moois bezig en we zijn nog niet klaar. Geluk moet altijd op één staan, vind ik."




Tags

boer netto spartak dochters rusland telegraaf winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek blind boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan