Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer in onderhandeling met Ajax over contractverlenging; coach wijst Spartak Moskou af

22 december 2012 07:02 - De Telegraaf

Ajax en Frank de Boer zitten op korte termijn met elkaar rond de tafel om te praten over het openbreken, opwaarderen en verlengen van zijn tot juli 2014 lopende contract. Dat bevestigt de coach zelf in De Telegraaf vandaag. „We hebben de intentie om met elkaar door te gaan. En daar komen we altijd uit.”

Overmars is blij met het standpunt van De Boer. "Spartak Moskou wilde Frank per direct overnemen en een aantal clubs zag per komende zomer de ideale trainer in hem. Maar hij heeft helemaal geen interesse. Frank is hét gezicht, het uithangbord van de nieuwe structuur en filosofie van Ajax. Een langer verblijf van Frank is het beste wat Ajax kan overkomen."

Meer op De Telegraaf




Tags

boer spartak opwaarderen overmars telegraaf uithangbord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mikautadze nice ogc pasveer rensch rossi rulli sevic shogun sosa steijn taylor