Transparent
Inloggen
Sluiten

Vandaag verschijnt eerste nummer van Ajax-tijdschrift 1900

21 december 2012 07:13

Vandaag (vrijdag 21 december) verschijnt het eerste nummer van het tijdschrift 1900, refererend aan het oprichtingsjaar van Ajax. Het blad staat vooral in het teken van het eerste elftal, de jeugdopleiding en de Ajax-vrouwen, die dit seizoen voor het eerst actief zijn op het hoogste niveau. Daarnaast is er in 1900 aandacht voor de rijke historie van de Amsterdammers.

In het eerste nummer: interviews met o.a. Viktor Fischer: 'Ik wil gewoon een goede voetballer worden. Dan is Ajax een logische keuze.', Frank de Boer en Niklas Moisander. Verder verhalen met en over Zlatan Ibrahimovic, Clarence Seedorf, Anouk Hoogendijk, Andy van der Meijde, de beste aanval ooit, Victor Reinier, Sjaak Swart en het dossier 1994/1995.

Het blad wordt uitgegeven door uitgeverij Blue Flower Media, dat het magazine in licentie van Ajax op de markt brengt. Het magazine kost Euro 4,95 in de winkel en is vanaf 21/12 op alle tijdschriftverkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Het tijdschrift zal vier keer per jaar gaan verschijnen.




Tags

verschijnt blad magazine andy anouk blue boer clarence dossier fischer flower historie hoogendijk ibrahimovic licentie meijde moisander nederland niklas oprichtingsjaar refererend seedorf tijdschriftverkooppunten uitgeverij viktor winkel zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos