Ajax haalt flink uit tegen Be Quick

9 juli 2002 20:21

Verslaggever: M

Ajax heeft in zijn tweede vriendschappelijke wedstrijd van het seizoen tegen Be Quick in Zutphen flink uitgehaald. Na de 8 - 1 overwinning zaterdag op Zeeburgia zegevierden de Ajacieden dinsdagavond met 14 - 0. Bij rust leidde Ajax met 5 - 0. Mido was de topscorer van de avond met 3 doelpunten, een hattrick aangezien de Egyptenaar al zijn treffers in de tweede helft scoorde. Van der Vaart en Witschge scoorden elk 2 doelpunten. De overige treffers kwamen op naam van Machlas, Ikedia, Pienaar, Yakubu, v/d Meyde en Galasek. Ajax opende de score via een eigen doelpunt van het jubilerende Be Quick. De wedstrijd stond in het teken van het 100-jarig bestaan van de amateurclub.