Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer niet blij met bekerduel op donderdag

17 december 2012 08:19

Ajax speelt donderdag de bekerwedstrijd tegen FC Groningen en moet vervolgens in het weekend alweer in actie komen. "Ik had hem liever op woensdag gespeeld”, zegt Frank de Boer in De Telegraaf. "Het duel met FC Utrecht is dan wel kort dag. Aan de andere kant zijn we door de Champions League wel gewend aan midweekse wedstrijden."

De Boer neemt de komende dagen de tijd om zich te beraden. "Misschien dat ik tegen FC Groningen zeker alle drie de wisselmogelijkheden zal gebruiken. Of ik spelers zal sparen? In principe niet, maar dat laat ik afhangen van de fysieke testen en gesprekken met spelers. Anders hebben we goede vervangers, die tegen Willem II op de bank zaten."




Tags

boer bekerduel groningen beraden sparen telegraaf utrecht vervangers wisselmogelijkheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal