Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Eijden: 'alleen transfer zonder extra geld'

9 juli 2002 01:29 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: HN

In het Algemeen Dagblad sluit directeur Arie van Eijden uit dat Ajax dieper in de geldbuidel tast voor Victor Sikora. Een bod van 4 miljoen euro plus Richard Knopper wezen de Arnhemmers eerder af. Het salaris van de Ajacied, dat geschat wordt op 800.000 euro, zou te zwaar wegen op de begroting van Vitesse. Er zal alleen een transfer tot stand kunnen komen wanneer Vitesse met de 4 miljoen euro en een andere speler akkoord gaat, liet van Eijden weten.

Vitesse heeft voorlopig het liefst dat de koper van Sikora 6 miljoen euro betaalt, omdat het al een buitenlandse middenvelder als vervanger voor de naar PSV vertrokken Van der Schaaf op het oog zou hebben. Maar ook het bod van Fulham zit nog dik onder de vraagprijs, dus de kans dat Vitesse haar zin krijgt lijkt klein. Vitesse wil voor donderdag duidelijkheid over Sikora, wanneer die er dan nog niet is moet de kleine aanvaller zich weer op de training melden.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

vitesse eijden sikora arnhemmers fulham knopper koper schaaf tast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam