Transparent
Inloggen
Sluiten

Fischer: geschrokken van niveauverschil, maar dit is geweldige ervaring om beter te worden

6 december 2012 10:16 - De Telegraaf

Viktor Fischer stelt in De Telegraaf geschrokken te zijn van het niveauverschil met Real Madrid. "De eerste vijf minuten wist ik niet wat me overkwam. Dit niveau was nóg stukken hoger dan PSV, de grootste tegenstander die we in Nederland treffen. Het klinkt misschien gek na een 4-1 nederlaag. Maar dit was voor mij – als 18-jarige speler – een geweldige ervaring."

"Dat ik in de beginfase zo veel balverlies leed, verwijt ik mezelf. Ik schrok ook. Nadat de bal van mijn voet werd gelopen, lag hij binnen tien seconden in het netje. Ik dacht: ‘Jezus Christus’. Gelukkig stond Karim Benzema net buitenspel.”"

De jonge Deen moest aan de strijd om de Johan Cruijff Schaal, in augustus tegen PSV, denken. "Ook toen was ik door de belangen, het aantal toeschouwers en de spanning mezelf even niet. Dat soort wedstrijden heb je kennelijk nodig om de lat steeds hoger te kunnen leggen. Daarom wil ik Dortmund ook bedanken dat ze hun sportieve plicht hebben gedaan. Ook in de Europa League kunnen we als team en individueel stappen maken."

Meer op De Telegraaf




Tags

fischer niveauverschil balverlies beginfase benzema christus dortmund jezus karim madrid nederland netje plicht seconden telegraaf viktor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.251 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal