Transparent
Inloggen
Sluiten

Foto's eerste oefenduel Ajax alweer online

7 juli 2002 11:48

Verslaggever: M

Zaterdagmiddag speelde Ajax zijn eerste (vriendschappelijke) wedstrijd van het seizoen 2002-2003. Ajax had, zoals verwacht, geen moeite met amateurclub Zeeburgia en won op Sportpark Middenmeer met 8 - 1. De eerste foto's van dit oefenduel staan inmiddels alweer online. Op Ajax.nl is naast een uitgebreid verslag een aantal mooie actiefoto's te zien. Daarnaast kan je op de Ajax Foto Side zoals gewoonlijk weer terecht voor prachtige sfeerfoto's. Ook Ajax Fan Center heeft een foto-impressie van Zeeburgia - Ajax. De foto's zijn een absolute aanrader voor de fans die er zaterdag niet bij konden zijn en toch even sfeer willen proeven van de eerste wedstrijd van Ajax.

Meer op




Tags

foto zeeburgia aanrader actiefoto gewoonlijk impressie middenmeer proeven sfeerfoto side verslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos