Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax staat open voor onderhandelingen over Chivu; 'Milan biedt geld en Kaladze'

7 juli 2002 01:04

Verslaggever: RvN

VI meldt op basis van uitlatingen van Beenhakker in het Spaanse AS, dat Ajax openstaat voor onderhandelingen over Chivu. Hoewel beenhakker liet weten Chivu graag te behouden, zei hij ook dat Ajax bereid is tot onderhandelen als er een interessant bod komt van Real Madrid. Ajax wil zelfs genoegen nemen met minder dan de aanvankelijke vraagprijs van 20 miljoen euro, omdat Ajax geld nodig heeft voor versterkingen.

Tegelijkertijd meldt een Roemeens persbureau dat AC Milan zich zou hebben gemeld voor de Roemeense verdediger. De Italianen zouden 6 miljoen euro en de Georgier Kaladze over hebben voor Chivu. Een aanbod dat indien er grond van waarheid in zit, niet echt enthousiast ontvangen zal worden, aangezien Ajax zijn eigen schaduwelftal met gewenste transfers heeft opgesteld.

Meer op




Tags

chivu kaladze milan beenhakker aanvankelijke georgier italianen madrid persbureau schaduwelftal waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht