Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: ook tegen PSV willen we domineren

30 november 2012 18:16

De Boer liet tijdens de persconferentie weten geen concessies te willen doen doen aan de speelwijze van Ajax. Ook niet nu PSV de tegenstander is: "De kans dat je aan de goede kant van de score staat, is groter met zeventig procent balbezit. Dat is onze filosofie, dat willen we afdwingen. We kunnen kwetsbaar zijn in de eerste fase van omschakeling, PSV is een ploeg die daar goed van kan profiteren. Maar toch gaan we ook tegen hen ons eigen spel spelen. Vooral in de ArenA willen we domineren, ook tegen PSV."

Met welke spelers hij zijn elftal zal gaan invullen, wilde hij vrijdag nog niet prijsgeven. "Ik zeg niet dat Hoesen gaat spelen, maar ik zou het wel met hem aandurven. Anders zou hij niet bij de selectie zitten. Ik speel het liefst met een vast team. Dat geeft vastigheid. Soms moet je door omstandigheden iets wijzigen. Maar als het goed loopt, laat ik het staan."




Tags

boer domineren aandurven arena hoesen kwetsbaar omschakeling prijsgeven zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht