Transparent
Inloggen
Sluiten

Late maar verdiende zege voor Ajax in Kerkrade: 1-2

25 november 2012 14:24

Ajax heeft een late, maar zeer verdiende zege behaald uit bij Roda JC. In Kerkrade werd het uiteindelijk 1-2. Acht minuten voor tijd stond het nog 1-0 voor de thuisploeg.

Frank de Boer begon verrassend met Danny Hoesen in de basis. Hij speelde een uitstekende wedstrijd. Het was Roda JC dat op voorsprong kwam. Slordig balverlies van Blind leidde tot de 1-0 van Hupperts voor de thuisclub. Het bracht Ajax niet van de wijs. De ploeg bleef zijn eigen spel spelen. Ajax domineerde en kreeg de kansen.

Ook na rust was het eenrichtingsverkeer. Roda JC keeper Prus leek uit te groien tot de held van Kerkrade. Keer op keer stond hij de Ajacieden in de weg. Het was Eriksen die acht minuten voor tijd de ban brak. Met een van richting veranderd schot van Schøne kwam het alsnog goed voor Ajax en kon de ploeg de verdiende drie punten toch meenemen naar Amsterdam.




Tags

kerkrade roda balverlies ban blind boer danny eriksen groien hoesen hupperts prus thuisclub wijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht