Transparent
Inloggen
Sluiten

De Jong: ze waren zo effectief

21 november 2012 23:30

"Ik geloof dat ze in de eerste helft drie keer voor het doel zijn geweest. Daaruit scoren ze drie keer. Zo effectief," zo beschreef De Jong het duel van Ajax tegen Borussia Dortmund voor de camera van de NOS.

„We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, Dortmund heeft een goede ploeg”, aldus De Jong. „Als je dan zo snel een goal weggeeft, weet je dat je het héél moeilijk krijgt. Dan kunnen zij namelijk hun eigen spel spelen.”
Ajax heeft nog kans om als nummer 3 in de groep door te gaan in de Europa League. De Jong: „We hebben het nog in eigen hand, maar krijgen een heel zware klus in Madrid. City moet uit naar Dortmund, dat al geplaatst is. We zullen dus op moeten passen.”




Tags

jong dortmund effectief madrid nos weggeeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan