Transparent
Inloggen
Sluiten

Eindelijk weer eens competitiezege voor Ajax: 2-4 in Zwolle

11 november 2012 16:20

Na 41 dagen wist Ajax eindelijk weer eens te winnen in competitieverband. In Zwolle werd het 2-4 voor de Amsterdammers. De zege was geen moment in gevaar. PEC Zwolle deed pas in de slotfase iets terug.

Ajax was veel te sterk voor PEC. Ajax stond binnen een kwartier al op voorsprong. Het was Alderweireld die voor de 0-1 zorgde. Toen was Babel al geruime tijd in de kleedkamer. Na een paar minuten raakte zijn schouder uit de kom. Tien minuten na zijn doelpunt viel Alderweireld uit met liesklachten. Dat deerde Ajax allemaal niet. De ploeg ging rustig door en zag Fischer de wedstrijd al voor rust beslissen.

Na rust tekende de Deense debutant in de basis ook voor de 3-0. In het vervolg van de tweede helft ging Ajax niet voluit meer. Het kwam nog op 0-4 via een doelpunt van Siem de Jong. De ploeg liet de teugels zover vieren dat PEC in de slotfase nog tot 2-4 kon terugkomen. Daar zou het echter bij blijven.




Tags

pec alderweireld babel deerde fischer jong liesklachten schouder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper