Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste nederlaag voor Ajax thuis tegen Vitesse: 0-2

3 november 2012 20:49

Ajax is de ongeslagen status kwijt. In de Amsterdam Arena verloor de ploeg met 0-2 van Vitesse door twee doelpunten van Bony. Het is al de vierde competitiewedstrijd op rij voor Ajax zonder zege.

Ajax speelde de eerste helft in een heel laag tempo. Daardoor werd het een soort schaakwedstrijd. De ploeg kon Vitesse nauwelijks open spelen. Het was Wilfried Bony die Vitesse van afstand op voorsprong rbacht zeven minuten voor rust.

Na rust kwam Ajax met goede bedoelingen het veld wee rop. Binnen een minuut was het echter al 0-2 toen Bony ongehinderd binnen kon koppen. Vervolgens kende Ajax een moeilijk periode met kansen voor Vitesse op 0-3. Naarmate de tweede helft vorderde gooide Ajax meer strijd in het spel. De ploeg kon daardoor druk zetten op Vitesse. Dat leverde enkele kansen op. De aansluitingstreffer viel echter niet, daardoor werd het geen moment echt spannend.




Tags

vitesse bony arena bedoelingen gooide naarmate ongehinderd rbacht rop schaakwedstrijd vorderde wee wilfried

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan ofzo overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos