Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax adviseert fans vanwege extra drukte vroeg te komen

3 november 2012 15:58

Ajax adviseert supporters om zaterdag op tijd naar de Amsterdam ArenA te komen. Naast Ajax - Vitesse (18:45 uur) zijn er namelijk nog twee grote evenementen in het ArenA-gebied. Bløf geeft een concert in de Ziggo Dome en in de Heineken Music Hall staat Qore 3.0 op het programma.
Kom je met de auto naar de ArenA? Volg dan de aangegeven routes naar de beste parkeerplaats. Speciaal voor deze dag zijn er routeadviezen gemaakt om het verkeer te begeleiden. Op en vanaf de snelwegen volg je de aanwijzingen op de informatieborden langs de weg. Per evenement zie je waar je het best kunt parkeren op dat moment. Zo rijdt het verkeer verspreid over het gebied, kan je doorrijden en ben je op tijd aanwezig en na afloop weer snel thuis.

Wegens werkzaamheden op station Amsterdam Bijlmer ArenA kan je geen gebruik maken van een directe verbinding in de richting van Schiphol. Reizigers in de richting Schiphol worden aangeraden om eerst naar station Duivendrecht te gaan en daar in de richting van Schiphol te reizen (en verder).




Tags

arena station aangeraden aanwijzingen bijlmer concert dome doorrijden duivendrecht evenement hall heineken informatieborden music parkeerplaats parkeren qore reizigers rijdt routeadviezen routes snelwegen verbinding vitesse ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal