Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark de Vries: ik denk dat we zo'n nul procent kans maken tegen Ajax

31 oktober 2012 18:50

Mark de Vries komt na jaren in het betaald voetbal nu uit voor ONS Sneek. "Het is goed voor mij om het van een andere kant te zien", zegt de ervaren aanvaller in gesprek met Voetbal International. "Er gaat namelijk zo veel werk in zitten. Vanaf het moment dat de loting bekend werd zijn de mensen druk."

Over de kansen van zijn team om verder te bekeren is De Vries realistisch. "Ajax heeft vorige week het duurste team van de wereld verslagen. Wij trainen twee keer per week, dus je moet het wel in het juiste perspectief zien. Ik denk dat we zo'n nul procent kans maken."

"De laatste keer dat Ajax werd uitgeschakeld door amateurs, ik kan het me niet herinneren en ik ben inmiddels 37 jaar", zegt hij. Toch is een stunt niet uitgesloten. "Dan moet bij ons iedereen boven z'n kunnen spelen en bij Ajax iedereen een slechte dag hebben."




Tags

vries bekeren sneek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos