Transparent
Inloggen
Sluiten

Weekendgeruchten Chivu en O'Brien

23 juni 2002 12:11

Verslaggever: M

De namen van de Ajax spelers Chivu en O'Brien die eerder deze week opeens weer in het Zuid-Europese geruchtencircuit opdoken zijn ook dit weekend weer uitgebreid onderwerp van gesprek in de Spaanse en Italiaanse media. Zo komt de Spaanse krant AS met een interview met Chivu, waarin hem interesse voor Real Madrid in de mond gelegd wordt. Volgens datzelfde AS en verschillende Italiaanse kranten o.a. Gazetta en Il Messagero zouden AC Milan en Roma interesse hebben voor Chivu. AC Milan zou naast geld ook spelers willen aanbieden aan Ajax, de namen van Serginho, Roque Junior en Martin Laursen worden her en der genoemd.

Ook de naam van O'Brien prijkt her en der op de Europese sportpagina's, zeker nadat niemand minder dan Pel? liet weten hem een uitstekende voetballer te vinden. El Mundo Deportivo bracht hem eerder al in verband met Barcelona, Il Messagero doet dat met Bologna.

Ajax en ook wij twijfelen er echter niet aan dat de twee komend seizoen nog bij Ajax spelen. Met de berichten en al dan niet vermeende interesse stijgt de naam van Ajax en de spelers in Europa in ieder geval.

Meer op




Tags

chivu brien messagero milan weekendgeruchten barcelona bologna deportivo gazetta geruchtencircuit laursen madrid mond mundo pel prijkt roma roque serginho sportpagina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey contractvoorstel elsimao farioli gorter hag hato hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper