Transparent
Inloggen
Sluiten

Fluminense wijst oefenduel tegen Ajax af; Botafogo benaderd, maar niet voor wedstrijd

25 oktober 2012 18:42 - Terra

Fluminense heeft op het nieuws vanuit Nederland over een mogelijke oefenwedstrijd tegen Ajax in januari, laten weten dat dat inmiddels van de baan is. De club bevindt zich ten tijde van het trainingskamp van Ajax elders en kon geen geschikte datum vinden voor de oefenwedstrijd.

Een andere club die in beeld zou zijn voor een oefenwedstrijd in Brazilië zou Botafogo (de club van Clarence Seedorf) zijn. In een reactie liet de technisch directeur weten vorige week een delegatie van Ajax te hebben ontvangen op het eigen sportcomplex. Daarbij zou echter met geen woord gesproken zijn over de mogelijkheid om een oefenwedstrijd af te werken.

Meer op Terra




Tags

botafogo fluminense baan clarence delegatie nederland seedorf sportcomplex trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos