Transparent
Inloggen
Sluiten

Woorden Chivu alweer vergeten in Italie

21 juni 2002 12:53

Verslaggever: RvN

Nadat Chivu en Ajax na afloop van de competitie in overduidelijke bewoordingen lieten weten dat de Roemeense verdediger ook volgend jaar nog bij Ajax zal spelen, ondanks aanbiedingen van o.a. Real Madrid, werd het rustig rond zijn persoontje en namen de dagelijkse geruchten in Zuid-Europa af. Inmiddels is die beslissing van Chivu blijkbaar al weer vergeten in Italie. Bijna alle Italiaanse kranten melden vandaag dat Roma een afspraak heeft gemaakt met de zaakwaarnemer van Chivu om over de Ajacied te spreken. De club is dringend op zoek naar een topverdediger nadat een transfer van Lucio van Bayer Leverkusen mislukte.

Meer op




Tags

chivu bayer leverkusen lucio madrid persoontje roma topverdediger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper