Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe rugnummers zorgen voor onrust bij supporters

21 juni 2002 11:57

Verslaggever: RvN

Op internet is door Ajax fans met veel kritiek gereageerd op de gisteren door Ajax gepubliceerde rugnummers van de nieuwe selectie. Hoewel uit het verleden blijkt dat de nummers niets hoeven te zeggen over de opstelling dachten veel fans er dit jaar wel veel aan te kunnen afleiden vanwege de manier van toekennen van de cijfers. Veel kritiek spitst zich toe op het ontbreken van talenten als Cruz (zelfs uit selectie weggevallen) en Sneijder, de lage posities van jonge talenten en de terugkeer van de impopulaire routiniers Witschge en Winter. De eerste zelfs met rugnummer 8. Ook de wijzigingen van nummers van spelers waardoor (bijv. Chivu van nr. 5 naar nr. 4) de afgelopen seizoen gekochte shirts niet meer kloppen en fans zich genoodzaakt voelen nieuwe shirts te kopen, kon op veel kritiek rekenen.

Reageer ook op de Ajax forums: hier en hier

Meer op




Tags

rugnummers chivu cruz gekochte genoodzaakt impopulaire reageer routiniers spitst witschge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey desgewenst eenjarig elsimao gorter henderson kiki lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper