[CL-tegenstander] Manchester City met 10 man naar zwaarbevochten zege

21 oktober 2012 10:55

Ajax zal zich na de drie duels zonder zege moeten oprichten voor de Champions League wedstrijd in de Arena tegen Manchester City. De Engelsen zijn in eigen land net als Ajax nog ongeslagen. Zaterdag won Manchester City met 2-1 uit bij West Bromwich Albion.

Al in de 23ste minuut kwam City met tien man te staan toen Milner een tegenstander neerhaalde bij het strafschopgebied. Halverwege de tweede helft kwam de aanstaande tegenstander van Ajax ook nog eens op 1-0 achter. Invaller Dzeko zorgde echter voor de ommekeer. Door doelpunten in de 80ste en 90ste minuut hielp hij Manchester City alsnog naar de zege. City staat nu derde op de ranglijst met vier punten achterstand op Chelsea.

Opstelling Manchester City: Hart, Richards, Clichy, Lescott, Kompany, Milner, Barry (Dzeko 78), Y Toure, Nasri, Balotelli (Aguero 64), Tevez (Kolarov 83)