Transparent
Inloggen
Sluiten

ONS Sneek - Ajax live op Eredivisie Live

20 oktober 2012 13:21

Het bekerduel van Ajax tussen ONS Boso Sneek en Ajax zal op woensdag 31 oktober live worden uitgezonden door de betaalzender Eredivisie Live. De wedstrijd begint daarom om 20.45 uur. Eredivisie Live kies die avond voor uitzending van RKC - PEC Zwolle en Ons Sneek - Ajax.

Door de plaatsing van tijdelijke tribunes kunnen er maar liefst 7500 fans terecht bij het duel. Voor Ajax fans zijn er 400 kaarten beschikbaar. De burgemeester van Sneek evrwacht geen enkel probleem. "Ajax krijgt een aparte aanvoerroute met eigen parkeerruimte en een eigen vak in het stadion. Een combiregeling is niet nodig. Voor de openbare orde kan ik beschikken over een team van zeventig agenten van het district Sneek, maar er is geen reden om zware mobiele eenheden achter de hand te houden."




Tags

sneek eredivisie aanvoerroute agenten bekerduel betaalzender boso combiregeling district eenheden evrwacht kies parkeerruimte pec rkc uitzending zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht