Transparent
Inloggen
Sluiten

Situatie Sulejmani uitgesproken, aanvaller niet op de hoogte van gebrek aan communicatie

19 oktober 2012 06:57

Bij Ajax werd donderdag de verrassende comeback van Miralem Sulejmani snel uitgesproken. De aanvaller liet weten zich van geen kwaad bewust te zijn. Hij was er niet van op de hoogte dat de Servische bond plannen voor een rentree van de aanvaller niet had overlegd met Ajax. 'Er is tot maandag contact geweest tussen Miralem en de dokters van Ajax en Servie.Dat het goed ging wisten we, maar niet dat hij ook ging spelen. Die communicatie had beter gemoeten,' aldus een woordvoerder van de club in het Algeeen Dagblad.

Of hij tegen Heracles ook in actie zal komen zaterdag is de vraag. Ajax wil met het oog op het kunstgras van Heracles geen risico's nemen.




Tags

sulejmani heracles miralem algeeen dokters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid