Transparent
Inloggen
Sluiten

Debuut Sana bij gelijkspel Zweden uit in Duitsland (4-4)

16 oktober 2012 22:40

Tobias Sana heeft zijn debuut gemaakt voor het nationale elftal van Zweden. Een kwartier voor tijd mocht hij Larsson vervangen. Zweden kwam met maar liefst 4-0 achter, uit bij Duitsland. In het laatste half uur kwamen de Zweden tot 4-3 terug. Sana kreeg in de slotfase een reuzenkans op de gelijkmaker en om zo als debutant de held van de Zweden te worden. Voor open doel schoot hij echter over. Uiteindelijk werd dat niet fataal voor de Zweden. Via een doelpunt van Elm kwamen de Zweden ver in blessuretijd alsnog op 4-4.

Christian Eriksen leed in Italië een 3-1 nederlaag met Denemarken. Na de 1-1 tegen Bulgarije van afgelopen vrijdag verspeelden de Denen opnieuw punten in de strijd om een ticket voor het WK in Brazilië. Eriksen speelde de volledige wedstrijd.

Toby Alderweireld boekte met België opnieuw een belangrijke zege. Vier dagen na de knappe 0-3 zege in Servië wonnen de Rode Duivels thuis met 2-0 van Schotland. Alderweireld kwam de hele wedstrijd in actie.




Tags

zweden sana duitsland alderweireld eriksen belgie bulgarije denemarken elm fataal larsson reuzenkans schotland tobias toby verspeelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte berghuis bergwijn betrouwbaarheid bravo brobbey elsimao farioli gorter hag hato henderson hlynsson kiki lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja