Transparent
Inloggen
Sluiten

Sana: wie niet groot is, moet slim zijn

14 oktober 2012 11:04

De officiële website van Ajax heeft een uitgebreid achtergrondinterview met Tobias Sana. De Zweedse Afrikaan laat weten vooral blij te zijn bij Ajax te mogen spelen. "Ik houd altijd in mijn achterhoofd dat ik in een bevoorrechte positie zit. Ik mag doen wat ik het liefste doe, voetballen, en ik krijg er nog goed voor betaald ook. Ik probeer dat ook te laten zien als ik op het veld sta. Ik wil plezier uitstralen en ben een speler die altijd ‘iets’ probeert te doen met de bal. Liefst geen plichtmatige tikjes, maar dingen waar de mensen op de tribune van kunnen genieten. Als ik de mogelijkheid zie om een actie te maken en mijn tegenstander voorbij te komen, dan zal ik die nooit uit de weg gaan. Al moet je op dit niveau ook rekening houden met de situatie in de wedstrijd. Bij 0-0 moet je geen gekke dingen doen."

"Ik ben natuurlijk niet de grootste van het stel. Waar anderen hun fysiek in de strijd gooien, moet ik dus het gevecht aangaan met mijn hoofd. Mentaal, bedoel ik dan. Uitgaan van je eigen kwaliteiten. Wie niet groot is, moet slim zijn, ja."

Lees het gehele interview met Sana: Ajax.nl




Tags

sana achtergrondinterview achterhoofd afrikaan bevoorrechte gekke plichtmatige tikjes tobias uitstralen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper