Transparent
Inloggen
Sluiten

'AS Trencin ideale partner voor Ajax om niet-EU-spelers te stallen'

10 oktober 2012 08:12

Volgens De Telegraaf is de gedachte achter de mogelijke samenwerking met het AS Trencin van Ling dat de club een ideale tussenfase zou kunnen bieden voor niet-EU-spelers uit Oost-Europa, Afrika en Zuid-Amerika voor ze eventueel de stap naar Amsterdam mogen maken. De club is naar het model van Ajax ingericht.

Ling in De Telegraaf: „Om op een adequate manier duidelijk te maken waar we met Trencin staan, was het beste om gewoon een keer tegen elkaar te spelen. Zo konden de mensen bij Ajax zelf een oordeel over het technische plaatje vellen, in plaats van alleen een of twee spelers te testen. Net als Ajax misten wij drie internationals die zijn opgeroepen voor het A-elftal en Jong Slowakije, dat tegen Jong Oranje speelt. Maar het ging nu niet om talenten te bekijken, maar om met eigen ogen te zien dat de speelstijl en de type spelers van Trencin een interessante partner voor Ajax maken.”




Tags

trencin jong ling stallen telegraaf adequate afrika amerika oost oranje slowakije speelstijl tussenfase

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos