Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax staat verkoop De Meersche Helden toe in Arena​

9 oktober 2012 10:11 - De Meersche Helden

De Meersche Helden kan definitief doorgaan. De Milieupolitie legde het fanzine een verkoopverbod op, omdat ze niet in het bezit waren van een vergunning voor openbare verkoop. Het stadsdeel kon echter geen vergunning verlenen, simpelweg omdat een dergelijke vergunning niet bestaat.

Ajax bood uiteindelijk uitkomst door de verkoop van het fanzine in de Arena toe te staan. Dat zullen we met nog meer plezier en inzet doen dan we al deden. Wij willen Ajax en alle betrokken personen hartelijk voor hun steun en hulp bedanken, evenals de supporters die dit weekend door middel van diverse spandoeken voor een prachtige steunbetuiging zorgden. Ook de diverse media die aandacht aan ons hebben besteed willen wij bedanken, zo luidt een verklaring van de makers van het fanzine.

Meer op De Meersche Helden




Tags

arena fanzine meersche vergunning besteed makers milieupolitie stadsdeel steunbetuiging verkoopverbod verlenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos